ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΗΜΑ ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ 

ΣΑΝ  ΑΤΜΟΥ 


ΥΛΙΚΑ 

500 ΓΡ ΚΙΜΑ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ

1ΚΡΕΜΥΔΙ ΜΕΤΡΙΟ 

1 ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ (ΠΡΟΕΡΕΤΙΚΑ)

4-5 ΦΥΛΛΑ ΜΑΙΝΤΑΝΟ (ΨΙΛΟΚΟΜΕΝΟ)

1ΚΟΥΤ ΣΟΥΠΑΣ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ

1ΚΟΥΤ ΣΟΥΠ ΑΛΑΤΙ

ΛΙΓΟ ΠΙΠΕΡΙ 

1 ΑΥΓΟ 

2 ΦΕΤΕς ΨΩΜΙ (ΜΟΥΛΙΑΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΚΑΛΑ)

3ΚΟΥΤ ΣΟΥΠΑΣ ΛΑΔΙ

ΠΡΟΕΡΕΤΙΚΑ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΛΙΓΟ ΚΑΥΤΕΡΟ 2 ΠΡΕΖΕΣ ΚΑΓΙΕΝ


ΠΛΑΘΟΥΜΕ ΤΑ ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΚΑΙ ΖΕΣΤΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΜΕ 2 ΚΟΥΤ ΣΟΥΠΑΣ ΛΑΔΙΚΑΙ ΑΦΟΥ ΚΑΨΕΙ ΚΑΛΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙς ΠΑΡΟΥΝ ΛΙΓΟ ΧΡΩΜΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΚΟΛΛΗΣΟΥΝ (ΑΝ ΚΟΛΙΣΟΥΝ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΝΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΤΑ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΡΟΔΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΝ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ 1ΦΛΥΤΖΑΝΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΦΕ ΝΕΡΟ ΚΑ Ι ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΕΛΙΩΝΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ) ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΨΗΘΟΥΝ  20 ΛΕΠΤΑ




  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

 ΣΑΜΑΛΙ               

ΥΛΙΚΑ   

500 ΓΡ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ΧΟΝΤΡΟ                       

600 ΓΡ ΓΙΑΟΥΡΤΙ   10%                                         


300 ΓΡ ΖΑΧΑΡΗ

6 ΚΟΥΤ ΣΟΥΠΑΣ ΛΑΔΙ

7 ΓΡ ΜΑΣΤΙΧΑ ΚΟΠΑΝΙΣΜΕΝΗ 

2 ΚΟΥΤ ΣΟΥΠΑΣ ΜΠΕΙΚΙΝ ΠΑΟΥΤΕΡ

250 ΓΡ ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΔΑ ΑΠΟ (ΦΡΕΣΚΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ )


ΣΙΡΟΠΙ

800 ΓΡ ΖΑΧΑΡΙ 

800 ΓΡ ΝΕΡΟ  1ΚΟΥΤ ΣΟΥΠΑΣ ΛΕΝΟΝΙ ΧΥΜΟ

ΜΟΛΙς ΠΑΡΕΙ ΒΡΑΣΕΙ  ΜΕΤΡΑΜΕ  10 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΦΩΤΙΑ,



ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ  ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΤΑΨΑΚΙ 25Χ35 ΨΗΝΟΥΜΕ 180 ΓΙΑ 50 ΛΕΠΤΑ 

ΚΑΥΤΟ ΤΟ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙΑΖΩ ΚΑΙ ΖΕΣΤΟ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ

ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ      




  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

ΡΕΒΑΝΙ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ                                                    
ΥΛΙΚΑ


6 ΑΥΓΑ  (ΤΑ ΑΣΠΡΑΔΙΑ ΜΑΡΕΓΚΑ)
1ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΖΑΧΑΡΙ
1 ΦΛ ΑΛΕΥΡΙ
1ΦΛ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ
1ΦΑΚ ΜΠΕΙΚΙΝ ΠΑΟΥΤΕΡ 
 ΞΥΣΜΑ 1 ΛΕΜΟΝΙ
1 ΓΙΑΟΥΡΤΑΚΙ ΑΓΕΛΑΔΟς 200 ΓΡ 
200 ΓΡ ΒΟΥΤΥΡΟ σε θερμοκρασια δωματιου
1 ΦΛ ΚΑΡΥΔΑ
2 ΒΑΝΙΛΙΕΣ
1  ΠΡΕΖΑ ΑΛΑΤΙ
ΣΙΡΟΠΙ
 ΦΛΥΤΖΑΝΙΑ
2 1/2 ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΕ ΝΕΡΟ
1ΦΛΟΥΔΑ ΛΕΜΟΝΙ

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS