ΡΕΒΑΝΙ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ
ΥΛΙΚΑ

6 ΑΥΓΑ (ΤΑ ΑΣΠΡΑΔΙΑ ΜΑΡΕΓΚΑ)
1ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΖΑΧΑΡΙ
1 ΦΛ ΑΛΕΥΡΙ
1ΦΛ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ
1ΦΑΚ ΜΠΕΙΚΙΝ ΠΑΟΥΤΕΡ
ΞΥΣΜΑ 1 ΛΕΜΟΝΙ
1 ΓΙΑΟΥΡΤΑΚΙ ΑΓΕΛΑΔΟς 200 ΓΡ
200 ΓΡ ΒΟΥΤΥΡΟ σε θερμοκρασια δωματιου
1 ΦΛ ΚΑΡΥΔΑ
2 ΒΑΝΙΛΙΕΣ
1 ΠΡΕΖΑ ΑΛΑΤΙ
ΣΙΡΟΠΙ
ΦΛΥΤΖΑΝΙΑ
2 1/2 ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΕ ΝΕΡΟ
1ΦΛΟΥΔΑ ΛΕΜΟΝΙ
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου