ΣΑΜΑΛΙ
ΥΛΙΚΑ
500 ΓΡ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ΧΟΝΤΡΟ
600 ΓΡ ΓΙΑΟΥΡΤΙ 10%

300 ΓΡ ΖΑΧΑΡΗ
6 ΚΟΥΤ ΣΟΥΠΑΣ ΛΑΔΙ
7 ΓΡ ΜΑΣΤΙΧΑ ΚΟΠΑΝΙΣΜΕΝΗ
2 ΚΟΥΤ ΣΟΥΠΑΣ ΜΠΕΙΚΙΝ ΠΑΟΥΤΕΡ
250 ΓΡ ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΔΑ ΑΠΟ (ΦΡΕΣΚΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ )
ΣΙΡΟΠΙ
800 ΓΡ ΖΑΧΑΡΙ
800 ΓΡ ΝΕΡΟ 1ΚΟΥΤ ΣΟΥΠΑΣ ΛΕΝΟΝΙ ΧΥΜΟ
ΜΟΛΙς ΠΑΡΕΙ ΒΡΑΣΕΙ ΜΕΤΡΑΜΕ 10 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΦΩΤΙΑ,
ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΤΑΨΑΚΙ 25Χ35 ΨΗΝΟΥΜΕ 180 ΓΙΑ 50 ΛΕΠΤΑ
ΚΑΥΤΟ ΤΟ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙΑΖΩ ΚΑΙ ΖΕΣΤΟ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ
ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ

0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου