Πουλάκια Μεθυσμένα

Μεθυσμένο Πουλί
* Μεζές για κρασί


ΥΛΙΚΑ:
 
  • 6 πουλάκια (κυνήγι)
  • 1 φλυτζ. λάδι 
  • 1 φλυτζ. καφέ ξύδι
  • 3 ντομάτες φρέσκες
  • 5 σκελίδες σκόρδο
  • 1 ποτήρι κόκκινο κρασί
  • 1/4 κουτ. γλυκού κύμινο
  • ρίγανη
  • αλάτι
  • πιπέρι

Προετοιμασία: 


  1. Ξεπουπουλιάζουμε και καθαρίζουμε τα πουλάκια.
  2. Ψιλοκόβουμε το σκόρδο και τις ντομάτες και τα βάζουμε σε ένα μπολ. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και κύμινο και ανακατεύουμε.


ΕΚΤΕΛΕΣΗ:


Σε ένα τηγάνι βαθύ βάζουμε το λάδι και μόλις κάψει προσθέτουμε τα πουλάκια ολόκληρα. Τσιγαρίζουμε καλά ωσότου ροδίσουν και σβήνουμε με ξύδι. Προσθέτουμε το μείγμα με τις ντομάτες και το σκόρδο στο τηγάνι. Μόλις πιει το νερό η ντομάτα ρίχνουμε το κόκκινο κρασί και αφήνουμε να ψηθούν καλά σε μέτρια φωτιά. Εάν έχει πιει το ζουμί πριν καλοψηθουν ρίξτε ακόμα λίγο  κρασακι.

ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Αλα Ματέν

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου