Συμβουλή για κιμά:
Όταν χρησιμοποιείται κιμά για μπιφτέκια, ή κεφτέδες, ή ρολό κιμά να ρίχνετε μέσα στον κιμά λάδι.
Έτσι τα μπιφτέκια σας, ή τα κεφτεδάκια σας ή ο,τι άλλο φτιάξετε θα είναι μαλακά.Για ένα κιλό κιμά, ένα φλυτζ. καφέ λάδι.
Συμβουλή για κόκκινη σάλτσα:
Όταν χρησιμοποιείται ντομάτα στο φαγητό να ρίχνετε και λίγο ζάχαρη. Έτσι γλυκαίνει η σάλτσα και δεν ξινίζει.
Αλα Ματέν
Χρήσιμες Συμβουλές
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου