Πιλάφι

Η συγκεκριμένη συνταγή για πιλάφι μπορεί να συνοδεύσει το μοσχάρι κοκκινιστό που έχω ποστάρει παλιότερα.
Θα χρειαστείτε το ζουμί του κρέατος που έχει περισσέψει. Θα το βάλετε να βράσει και αφού βράσει θα ρίξετε το ρύζι για πιλάφι, αλάτι, λίγο βούτυρο και θα ψήσετε σε μέτρια φωτιά μέχρι να πιει το νερό του. Προσοχή μη σας κολλήσει. Αν βλέπετε ότι κολλάει προσθέστε λίγο νερό.
Αν θέλετε επιπλέον νοστιμιά, όταν ψηθεί ρίξτε 1 σταλιά σαφράν (κρόκο)

ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ

Αλα Ματέν

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου