Τυροκαυτερή

ΥΛΙΚΑ:

  • 1/2 kg. φέτα
  • 2 σταγόνες ξύδι (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μπαλσάμικο)
  • 2 πιπεριές κέρατο καυτερές
  • 1 ποτήρι κρασιού λάδι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Αφαιρούμε τους σπόρους από τις πιπεριές και στη συνέχεια τις βάζουμε στο μούλτι μαζί με το λάδι και το ξύδι. Χτυπάμε καλά μέχρι να γίνουν αλοιφή. Στη συνέχεια προσθέτουμε τη φέτα και συνεχίζουμε να τα χτυπάμε στο μούλτι. Μόλις το μείγμα γίνει αλοιφή η τυροκαυτερή σας είναι έτοιμη.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Αλα Ματέν

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 σχόλια:

Αρχαία Ελληνικά είπε...

Πάρα πολύ ωραίο!!!!!!!!!

Δημοσίευση σχολίου